tirsdag 5. april 2011

............... (har en sønn som hater prikker i denne sammenhengen, så derfor.....)

I helga skulle jeg være hjemme alene og bare sitte nede på syrommet mitt hele dagen........  så feil kan man ta.  I stedet havnet jeg på håndballcup i Molde. Yngstemann og laget han spiller på dro avgårde med buss tidlig på fredagen. Alf og jeg starta etter jobb. Været var nydelig og turen tok omtrent 5 timer, og vi fant hotellet. Jeg var jo litt spent på rommet og beliggenheten, men det innfridde så det holdt. Etter å ha sjekka inn, var det bare å innfinne seg i Træffhuset og første kampen. Det er jammen sent å spille kamp kl 23 når du er 12 år og har reist i mange timer...


Dette var hva jeg så når jeg gikk ut på verandaen tidlig på lørdag morgen....


Kan jo ikke bli hverken sur eller grinete når du våkner til slike forhold......


Lørdag sto det 5 kamper på tapeten. Vi våkna til nydelig vær og jeg kjente at jeg nok måtte utforske byen litt også..... aldri vært i Molde før jeg! Dessuten hadde jeg jo selvfølgelig vært på nett og funnet ut at det finnes en stoff\quiltebutikk der også. Så jeg fikk med meg en kamp før jeg dro til Syskrinet AS. Og der traff jeg ei kjempehyggelig dame som virkelig hadde fylt butikken sin med utrolig mye flott. Det endte jo selvfølgelig med at jeg hadde en ganske velfylt pose da jeg gikk ut fra butikken igjen. Mange herlige stoffer og noen gode ideer. Flere håndballkamper sto på trappene.... Guttene vant noen kamper og de tapte andre, men det viktigste på sånne turer er vel kanskje det sosiale, det å oppleve ting sammen med andre og ha det gøy.

På søndag var det tid for hjemreise, i og med at været var like flott så bestemte vi oss for å kjøre Atlanterhavsvegen. Og du milde himmel, så flott det var.
Her har vi tatt en rask stopp på Bud (heter det Bud.......)


Da vi kom hjem, husket plutselig sønnen på at han trengte nytt pennal....... jeg spurte om jeg skulle sy et til han, og det ville han! Jeg satte meg ned og begynte. Og selvfølgelig så snudde jeg arbeidet et eller annet sted i prosessen med det resultatet at når jeg var ferdig så var det jo alt for kort........ men jeg syns jo det var fint uansett da.
Idag var det da bare å begynne på nytt.... og i dag klarte jeg å  holde tunga rett i munnen mens jeg holdt på. Og denne gangen fikk jeg det til!

(så var det tilbake til det der med fotografering og lys og fargeriktige bilder igjen da...... klarer ikke helt å finne ut av det,tror jeg må melde meg på fotokurs jeg)

I dag har jeg skjært opp massevis av kvadrater til flere vesker og pennal og vi får se.... til helga skal jeg på sysamling og da er dette ypperlig prosjekter.....

Tilslutt har jeg lyst til å si til dere som har vært innom og sett eller kommet med kommentarer til innleggene mine........ jeg har ikke vært så flink til å svare dere, men du verden så gøy og artig og koselig og ...... at dere er innom og syns om det som er her.
Tusen takk for besøket og tilbakemeldingene!!!!!!

Sliter litt med å få til Eplabutikken min, må liksom prøve og feile litt, men øvelse gjør mester, er det ikke det man sier...........

til så lenge....... ha ei fin uke alle sammen!!!!!!

1 kommentar:

  1. Om du skal på fotokurs, så rop ut! Det vil nemligen jeg også!! Flotte ting du lager, Synne er superfornøyd med veska si og gleder seg til kaldere dager til hun kan få brukt sjalet også:-) God syhelg til helga:-)

    Torhild.
    (som skal scrappe hele søndagen og prøve å få opp bloggen igjen!) (Er det forresten sånn at den blir "låst" om den ikke blir brukt på lenge? På for eksempel nesten to år...?)

    SvarSlett