torsdag 24. februar 2011

snart helg nå ja..........

Ny dag, nye muligheter..........

Ikke så mye gjort i dag bortsett fra på jobb, men litt har det da blitt.....  fire flasker vin slipper å fryse. Har sett noen fine mønstre et eller annet sted som er mye finere og mer forseggjort, men fant selvfølgelig ikke igjen disse i går kveld. Får bare lete videre.... Kanskje noen kan gi meg et tips?

Disse er jo helt enkle, men de beskytter flaskene.

I kveld hadde jeg egentlig alle muligheter til å bare forsvinne inn i min egen verden........ mann og unger hadde planer både her og der og det var bare meg her.... men gjorde jeg det, forsvinne inn i min egen verden mener jeg....... neeeeiiidaaaaa........ jeg havna i sofaen med strikketøyet i stedet....... ikke engang cola lighten min  klarte jeg å få somla med meg. Ikke har jeg feber og ikke var det noe husarbeid som måtte gjøres, jeg ble bare rett og slett overmannet av tiltaksløshet........... har vel hørt ordet "latskap" brukt om denne tilstanden, men det er liksom et litt negativt ladet ord.
I morgen blir det bursdagsfeiring i slekta, og så er det helg! Da har jeg store planer.... Da skal jeg jage mann og yngste sønn ut i skiløypene, de to eldste er jo på jobb så de trenger jeg ikke å jage noen steder. Lørdag formiddag, NRK P1 på radio, varme i ovnen, kald cola light og så er det bare å bruke dagen......... Resten av kvelden i kveld.......... mer latskap!!!

2 kommentarer:

 1. Så fine vinskjulere! ha en fin helg- kos deg med sømmen!

  SvarSlett
 2. Heia, tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :-) så da fant jeg din blogg også.
  Disse flaskeskjulerne var fine, og masse fint du har laget.
  Ønsker deg ei kreativ og fin helg.

  Klem fra Sissel

  SvarSlett