fredag 15. november 2013

Hei hå nå er det (snart) jul igjen..........

.... fullt så galt er det vel ikke, men du verden som denne sommeren og høsten har løpt avgårde...
Det har jo litt å gjøre med at det er mye som har foregått. Jobb og hus og mann og sønner og hund og håndarbeid og ferie og .....

....men hund og jeg er fornøyde vi!!!
Hele høsten har jeg forsøkt å få tid til å forberede meg til julemessene som jeg jo vet kommer.

Massevis av stoffer som skal settes sammen slik at de blir lagt merke til..

Jeg bestemte meg egentlig tidlig for at jeg skulle styre unna disse uglestoffene, alle andre hadde jo så masse av det. Men så ble jeg sjarmert, og da til gangs!
 I mange farger og fasonger har jeg nå sydd toalettmapper og sminkepunger i masse forskjellige størrelser...
Og da jeg dro avgårde på husflidsmessa på Inderøya siste helga i oktober, så "raste" uglene ut.... og de få jeg hadde igjen forsvant da jeg var på party hos Ragna og co noen dager etterpå.
Jeg skal på et par messer til. Først skal jeg på KaKa's jentekveld på Steinkjer videregående skole den 28. november. Gleder meg masse til det da. Men først må jeg jo få sydd mer ..... holder på jevnt og trutt jeg!!

Jeg skal også på ei messe til på Inderøya, nærmere bestemt på Berg Gård på Kjerknesvågen den 7. desember.
Må vel ha med noen sånne da tenker jeg....

Jeg sitter  her og har følelsen av julekvelden jeg, det er jo så innmari gøy å få være med på sånne greier. Når jeg sitter på rommet og setter sammen stoffer og lager disse tingene, er det alltid litt spennende å vite om andre også syns det er fint. Det hjelper jo ikke om det bare er meg som syns det....

Har jo egentlig hatt det travelt nok som det har vært tidligere, men nå har vi dratt i gang enda et prosjekt vi......
Vi har begynt å  bygge oss et nytt hus!!!! Når det er ferdig så blir vi inderøyninger, dvs mann er jo det fra før, det er på heimplassen hans vi bygger. Men nå blir vi andre det også...
Inderøya er jo stort, men vi skal bo på Kjerknesvågen og vi får en kjempeflott utsikt!
Dette er utsikten fra stuevinduene våre på en gråværsdag.... åker, fjord og fjell og himmel....... blir så bra!!!! (Og hvis det er noen som ønsker seg et hus på Lø, Steinkjer så er det bare å skrike ut for vi skal selge det vi bor i nå..)
Til og med hund gleder seg..... men han er ikke særlig hjelpsom når det gjelder farge og materialvalg da. Bare han får med seg matskåla si og ballen så er han fornøyd, mens vi andre (les meg) må tenke på mye mer..... kjøkkeninnredning, str på rom, farger, maling, golv, hvilke rom, type energikilde, baderomsinnredninger, garderober, plasseringer av kontakter, hvor mange kontakter....... lista virker uendelig for tiden!

Men aller først nå så drar jeg avgårde sammen med Marit til Riga og Jurmala nå på mandag. Der skal vi være til fredag. Og vi skal kose oss glugg i hjel... massasje, spa, god mat og drikke, litt shopping, latter osv.... Det er tid for den årlige jenteturen vår, og det har vi jammen gledet oss til helt siden vi kom hjem i fjor. Det skal bli sååååå herrrrrrliiiig!!!!! Og musklene mine gleder seg også....

Men nå er det tid for Nytt på Nytt og Skavlan. Håper jeg ser deg på KaKa's jentekveld den 28 november på Steinkjer videregående skole, det hadde vært hyggelig!!! Uansett god helg til deg fra meg!!!!! 

3 kommentarer:

 1. Så mye fint du har sydd :)
  Spennende med husbygging!

  God helg til deg :)

  SvarSlett
 2. Du verden så mye du har fått sydd :-) Lykketil..
  Det blir moro med nytt hus ja:-)

  SvarSlett
 3. ....og jula varer helt til påske :) Og da er vel dere inne i nytt hus?

  SvarSlett