søndag 6. november 2011

Ny helg,ny messe....

Denne gangen var det Sparbudagene i Mærehallen.  Massevis av mennesker og utstillere.... Det var jo gøy å treffe igjen flere av utstillerene fra forrige helg også... og plutselig kjenne dem og hilse på dem og kunne si takk for sist!!

Og så var det fint å se hvor fort vi lærer oss dette med å sette standen....  Denne gangen var det ikke bord i vinkel, men tre bord i lenke. Men jeg hadde jo nå en tanke på hvilke ting som burde stå sammen og hva som kanskje kunne fremheve både seg selv og andre produkter, hva er det folk legger merke til og er mest interessert i....Jeg hadde jo brukt litt tid på å  sy noen flere av de tingene det gikk mest av forrige helg. Men tror du det var det som var mest etterspurt nå i helga....... neeeeiiiida, her var det andre ting. Massevis av positive mennesker som har fine og postive tilbakemeldinger. Det er alltid godt å høre at folk liker det jeg har lagd...
Og ekstra artig var det jo at Anne Julie var plassert ved siden av meg, da fikk vi mulighet til å slå av en prat i rolige perioder.
Og er det noe vi kan, i tillegg til at vi kan noe om håndarbeid mener jeg, så er det å prate! Det er vi gode på, Anne Julie;-) Og vi får jo mulighet til det snart igjen da.... Vi treffes jo i Rådhussalen siste helga i noember!!

I dag har vi feiret mannen i huset. Han hadde bursdag i går, men når jeg skulle på messe så måtte han jo bare pent vente med selskapet sitt. I formiddag var det vasking og rydding og baking og klesvask.... Det er jo en positiv bivirkning av det å skulle ha besøk, du får ordna litt i huset.... så nå lukter det rent og friskt overalt i huset... Klærne ligger på plass i skapene og benkene er ryddige og rene, skoene står i skohylla og plantene har fått vann. Bikkja er sliten, for han er ikke glad i støvsugeren eller moppen for den saks skyld, bjeffer og herjer og jakter og prøver å fange greia...

Nå blir det ei uke med litt rydding på syrommet også tror jeg... skal ut og reise litt senere i uka. Nå er det jo mange dager siden sist jeg satt på et fly..... Men før det er det noen dager på jobb med en hel gjeng med kjekke folk.

Inntil nest gang...... Det er mange som trenger oss i hverdagen enten det er barn, foreldre, kolleger eller venner, og vi får utdelt en viss porsjon energi og guts hver eneste dag, bruk den på en så god som  mulig måte. Ikke vær for opphengt i det du ikke rekker, men vær fornøyd med det du rakk..... ikke alltid like enkelt, jeg vet det, men jeg prøver hver dag. En veldig hyggelig og dyktig dame\jente har vist meg hvor viktig det er  både for meg selv, men også for at jeg skal kunne gi noe til\ha betydning for de rundt meg.. Takk Eilen!!

Ha ei fin uke....

1 kommentar:

  1. Så mye du hadde med deg på messen.Håper det gikk bra :-)
    Der jeg bor er det messe første søndag i des og jeg skal være med for første gang. Så nå er det sying nesten i hver ledige time. Vet ikke helt hva jeg skal ha med men noe blir det.
    Fin helg til deg :-)

    SvarSlett