søndag 20. mars 2011

opprydding og oppretting...

Etter lang tid uten noe aktivitet hverken på bloggen eller syrommet, så har jeg nå brukt snart hele søndagen på litt redigering av bloggen, fotografering av det som allerede finnes på rommet og så har jeg opprettet en butikk i eplakonseptet...........   fruheidispuslerier.epla.no  ......... det var ikke gjort i en fei nei!! Mye å sette seg inn i og mye å lære. Men nå er den oppe og går, blir spennende å se hvordan aktiviteten blir.

For det om jeg ikke har sydd all verden på ei stund nå, så betyr ikke det at jeg har sitti med hendene i fanget nei............   det er jo snart jul, så jeg har begynt å forberede meg på det. Arne og Carlos sin bok om julekuler kom i hus for ei stund siden og nå har jeg begynt å jobbe meg gjennom den.  Har vært både på kurs og jobbtur så det var behov for noe håndarbeid som er enkelt å putte i veska og greitt å holde på med når en er på hotell. Funka som bare rakkern det da.....


De ble fine de....... litt utfordring å få de helt runde når jeg skal fylle dem, men øvelse gjør mester sier jeg så lenge......

Tror jeg skal benytte resten av søndagen til å prøve meg på noen "mugrugs" jeg... godt norsk det der.. ehehhe... noen står her og mener jeg har lagt nok beslag på PCen denne helga nå.

3 kommentarer:

  1. Så fine julekulene din er!
    Spennede med epla butikk,
    og kos deg med sying i kveld :O)

    SvarSlett
  2. Artig med julekula, møtte Arne og Carlos før jul så fikk kjøpt boka med en hilsen t mæ (julegave fra mæ sjøl t mæ sjøl) fikk laga noen men bli vel flere t næste jul:)Første gang her inne Heidi, æ e vældig imponert av dæ æ :)

    SvarSlett